Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...
NewLegion România
 1. Administraţie şi dezvoltare

  1. Zona Administrativă

   Noutăți în legătură cu forumul, proiectele acestuia și serverele ce aparțin comunității; propuneri legate de forum; întrebări/probleme legate de forum/un server/contul dvs.; cât și tutoriale pentru a face mai ușoară navigarea pe acest forum.

  2. chat_bubble_outline
   3 posts

   Zona utilizatorilor

   Informații despre avertizările & ban-urile date, ghiduri și tutoriale utile, reclamații la adresa membrilor din staff cât și concursuri interactive organizate de membrii administrației.

  3. chat_bubble_outline
   4 posts

   Asistenţă server

   Această categorie este dedicată serverelor afiliate în comunitate, aici veți beneficia de suport gratuit din partea membrilor din staff.

 2. Servere publice

  1. chat_bubble_outline
   0 posts
   • No posts here yet
  2. chat_bubble_outline
   0 posts

   Counter-Strike 1.6 - Servere Oficiale

   Serverele Counter Strike 1.6 din această categorie beneficiază de gratuitățile comunității (DNS, Categorii, Promovare etc.). De asemenea, ele sunt considerate ca fiind serverele oficiale ale comunității NewLegion România.

   • No posts here yet
  3. chat_bubble_outline
   10 posts

   Counter-Strike: GO - Servere Oficiale

   Serverele Counter Strike : Global Offensive din această categorie primesc beneficii (DNS, categorii, promovare etc.). De asemenea, sunt considerate servere oficiale ale comunității NewLegion România.

   b_350_20_000000_000000_ffffff_000000.png

  4. chat_bubble_outline
   0 posts
   • No posts here yet
 3. Categorie generală

  1. chat_bubble_outline
   7 posts

   Design

   Designul este un cuvânt de origine engleză care se pronunță [ pron. di-zain ] și care înseamnă proiect, desen (de concepție), schiță (de concepție). Folosirea termenului în domeniul desenului liber (artă) este forțată și deci nerecomandată.

  2. chat_bubble_outline
   8 posts

   Discuții tematice și socializare

   Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni, chestionare, diverse curiozități și știri de zi cu zi.

  3. chat_bubble_outline
   17 posts

   Gaming, multimedia & tehnologie

   Știri, tutoriale din lumea jocurilor, jocuri și discuții despre diverse probleme care apar pe un server dedicat sau orice alt tip de joc ; cele mai recente melodii, anime , filme și seriale ; tutoriale , știri și multe altele legate de IT .

  • Salut, am decis sa fac un giveaway pentru atunci cand o sa fim 50 de legionari. Premiul este de 10 euro . Tot ce trebuie sa faceti este sa : - faceti reclama pe grupurile de facebook/discord/skype/ts etc ca sa ne facem cat mai multi membrii. - sa aduceti minim 5 persoane pe forum ( o sa verific ) Asa ca , ii dau start ! Extragerea o sa fie live pe youtube.
  • Regulament categorie :   În această categorie postează doar ownerul principal al serverului. Titlul topicului va fi : [Forum Management] DNS.NewLegion.RO   În topicul deschis de owner nu are dreptul de a comenta nimeni. În acest topic scrie doar ownerul şi administratorul departamentului afilieri.   La deschiderea topicului trebuie respectat modelul , după ce administratorul departamentului răspunde cu rezolvat sau respins , ownerul îşi va posta celelalte probleme pri
  • Nume plugin: Descriere: Autor: Versiune:   Descarcare: https://zippyshare.com/ https://www.mediafire.com/ http://www.girlshare.ro/   Instalare: 1. Fisierul exemplu_plugin.amxx se adauga in addons/amxmodx/plugins 2. Fisierul exemplu_plugin.sma se adauga in addons/amxmodx/scripting 3. Adaugati in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini exemplu_plugin.amxx 4. Cvar-urile trebuiesc adaugate in addons/amxmodx/configs/amxx.cfg   Cvar-uri: e
  • Regulamentul secţiunii [RO] » Fiecare deţinător al unui server din comunitateaNewLegion are dreptul de a face 1 singur topic. » Moderatorii nu au voie să închidă un topic atât timp cât serverul este în comunitatea NewLegion. » Cine nu respectă modelul de mai jos va fi sancţionat cu warn şi topicul va fi mutat la cos. » Numele topicului va trebui sa fie în felul următor: [Oferte Admini] NUME.NewLegion.RO » Modelul este unul "basic", deci, deţinătorii serverelor au voie să
  • Beneficii afiliere: I.1 - Acces complet pe categoria dumneavoastră + atribuirea unui grad și anume acela de „Manager”. I.2 - Dacă serverul este populat puteți obține beneficii pe categoria dumneavoastră. I.3 - Canal permanent pe teamspeak + Grad Manager Server  I.4 - Puteti participa la concursurile pe care le fac Administratira NewLegion ROMANIA   Model afiliere: Nume dorit: Număr de sloturi: IP & port: Mod de joc: Contact deținător/deținători: Numele firmei
 • Top Posters

  1. 1
   Donatello
   38 posts
  2. 2
   Mr.Răzvan
   12 posts
  3. 3
   kmL
   2 posts
  4. 4
  5. 5
   slide
   1 post
 • Nobody has received reputation this week.

×
×
 • Create New...