Jump to content

Tehnologie

Sign in to follow this  

Tehnologia (engleză technology, franceză technologie) este ansamblul metodelor, proceselor, operațiilor făcute sau aplicate asupra materiilor prime, materialelor și datelor pentru realizarea unui anumit produs industrial sau comercial.

Subforums

 1. Ajutor

  Dacă aveți vreo problemă cu PC-ul, o întrebare sau orice nelămurire legată de acesta, deschideți un topic în această secțiune.

  • No posts here yet
 2. Știri IT

  Articole actualizate în fiecare zi.

  • No posts here yet
 3. Recenzii

  În această secțiune vor fi postate cele mai noi articole despre componente calculatoare, mouse-uri, tastaturi şi aşa mai departe. Mai pe scurt, tot ce apare nou în materie de tehnologie.

  • No posts here yet
 4. Gadget-uri

  Un gadget (sau un obiect gadget), cuvânt împrumutat din engleză, este un obiect tehnologic mic cum ar fi un dispozitiv sau aparat, care îndeplinește o anumită funcție, fiind de obicei o noutate.

  • No posts here yet
 5. Hardware

  Hardware-ul este partea fizică a unui sistem informatic, spre deosebire de software, care este partea logică — cea care comandă hardware-ul prin intermediul unor programe (aplicații, sisteme de operare și drivere) — și de datele asupra cărora operează respectivul sistem de calcul.

  • No posts here yet
 6. Software

  Prin software (/'sʌf ' tué:r/), soft sau rareori și „logicial” se înțelege un sistem de programe pentru calculatoare incluzând procedurile lor de aplicare, sistem furnizat odată cu calculatorul respectiv sau creat ulterior de către utilizator sau și cumpărat din comerț de-a gata.

  • No posts here yet

0 topics in this forum

There are no topics in this forum yet

Start the first topic
Sign in to follow this  
×
×
 • Create New...