Jump to content

chipsN

Supervizor
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aveai si un model de urmat, dar de acum data viitoare. Acceptat. T/C
 2. In cazul in care considerati ca banul dvs a fost primit pe nedrept, nu ezitati sa faceti o cerere unban Cererile unban se vor face urmand modelul de mai jos: Nume topic: [Cerere Unban] - Numele dvs. Nume: Unique ID: IP-ul tau: Data / ora: Motivul banului: Alte detalii:
 3. In cazul in care considerati ca sunteti victima unui abuz, nu ezitati sa faceti o reclamatie. Reclamatiile se fac urmand modelul de mai jos: Nume Topic: [Reclamatie] - Numele persoanei reclamate Nume reclamant: Nume reclamat: Data / ora: Motivul reclamatiei: Dovezi (ss, record audio, etc.): Alte detalii:
 4. CERERE CANAL TS3 Orice topic trebuie sa aiba numele "Cerere canal - nume", de altfel cererea va fi incadrata drept invalida. Nume detinator: Nume canal: Sub-canal (optional): Descriere canal (optional): Unique ID: PENTRU A AFLA UNIQUE ID Settings > Identities sau Ctrl+I
 5. Important: Orice topic trebuie să aibă numele de genul "Cerere grad - nume", altfel cerere este trecută ca "cerere invalida"; In topic au voie sa posteze doar cel care doreste gradul si membrii care detin acces pe serverul de teamspeak. Model pentru cerere grad: Numele dvs : Ce varsta ai: Descrie-te in cateva cuvinte : De ce doresti acest grad? : Cu ce ai putea sa ajuti? : UniqueID : Ce propunere ai pentru TeamSpeak3 pe care doresti sa o expui? :
×
×
 • Create New...