Jump to content

chipsN

Supervizor
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by chipsN

 1. Aveai si un model de urmat, dar de acum data viitoare. Acceptat. T/C
 2. In cazul in care considerati ca banul dvs a fost primit pe nedrept, nu ezitati sa faceti o cerere unban Cererile unban se vor face urmand modelul de mai jos: Nume topic: [Cerere Unban] - Numele dvs. Nume: Unique ID: IP-ul tau: Data / ora: Motivul banului: Alte detalii:
 3. In cazul in care considerati ca sunteti victima unui abuz, nu ezitati sa faceti o reclamatie. Reclamatiile se fac urmand modelul de mai jos: Nume Topic: [Reclamatie] - Numele persoanei reclamate Nume reclamant: Nume reclamat: Data / ora: Motivul reclamatiei: Dovezi (ss, record audio, etc.): Alte detalii:
 4. CERERE CANAL TS3 Orice topic trebuie sa aiba numele "Cerere canal - nume", de altfel cererea va fi incadrata drept invalida. Nume detinator: Nume canal: Sub-canal (optional): Descriere canal (optional): Unique ID: PENTRU A AFLA UNIQUE ID Settings > Identities sau Ctrl+I
 5. Important: Orice topic trebuie să aibă numele de genul "Cerere grad - nume", altfel cerere este trecută ca "cerere invalida"; In topic au voie sa posteze doar cel care doreste gradul si membrii care detin acces pe serverul de teamspeak. Model pentru cerere grad: Numele dvs : Ce varsta ai: Descrie-te in cateva cuvinte : De ce doresti acest grad? : Cu ce ai putea sa ajuti? : UniqueID : Ce propunere ai pentru TeamSpeak3 pe care doresti sa o expui? :
×
×
 • Create New...